Åsane Arena Åpner for nye aktiviteter

Åsane Arena Åpner for nye aktiviteter

Da har vi fått tillatelse til å åpne følgende anlegg fra i dag mandag 15. februar;

 

Flerbrukshallen, turnhallen, treningssenter, kampsportsenter, squashsenter, dansesal, møterom og kafe er åpen fra og med i dag.   Fortsatt gjelder restriksjoner knyttet til Covid-19 pandemien.  Det innebærer at barn og unge under 20 år og toppidretten kan benytte anlegget.   Øvrige må vente til myndighetene innfører nye lettelser.

 

I forhold til klatrehallen så gjenstår godkjennelse av sprinkelanlegget. Vi er i kontakt med Multiconsult for å få denne godkjenning utført så raskt som mulig. Vi holder dere oppdatert.

 

Vi er fortsatt i en pandemi og retningslinjene for smittevern er svært viktig å holde. I Åsane Arena gjelder følgende retningslinjer;

 

Overordnet – hold avstand.

 

Det er kun friske spillere, trenere og ledere som skal delta i aktivitet. Er du ikke i form så hold deg hjemme. 

 

I alle felles områder er vi nøye med å holde minst 1 m avstand.

 

Vi vasker/spriter hendene ved hjelpe av dispenserne som er plassert rundt omkring i anlegget.

 

Vi trener / driver aktivitet i grupper. Vi unngår å blande grupper for å redusere fare for smittespredning. 

 

Vi samler gruppen vår før vi går inn i den aktuelle hallen og garderobene og vi går samlet inn og ut av anlegget. Vi unngår kontakt med andre grupper. Vi avslutter trening 10 min før oppsatt tid for å gi oss tid til å komme oss ut før neste gruppe kommer inn.

 

Vi ønsker ikke ansamling av folk i fellesområder. Disse brukes kun til gjennomgang og ikke til opphold.

 

Foreldre, venner og ledere som ønsker å følge trening må registrere seg på q-er kodene ved inngangen samt holde avstand og eventuelt bruke munnbind.

 

I kafeen holder vi en meter avstand og holder også den samme avstand der vi sitter. Vi bruker spritdispenser ved inn og utgang av kafeen. I kø til matbestilling og betaling bruker vi munnbind.