Bergen Curling Club

Bergen Curling Club

 

 

Bergen Curling Club ble stiftet i 2004, og er nå veldig glade for å ha tilhold i Åsane Arena! Curling er en sosial idrett som er lett å lære, og passer for både damer og menn, gutter og jenter i nesten alle aldere, uavhengig av om man er pensjonist eller går på barneskolen. Curling er også en ypperlig idrett for parautøvere gjennom rullestolcurling, og alle er hjertelig velkomne til å bli med i klubben.

 

Curling ble for alvor kjent i Norge gjennom OL-gullet til Team Trulsen i 2002, og «klovnebuksene» til Team Ulsrud fra 2010 og utover. Norge har vært og er en god curlingnasjon både på herre-, dame-, mix- og innen rullestolcurling. Curling er en sosial og gøy sport helt uavhengig av ambisjonsnivå!

 

Curling består normalt av 4 spillere på hvert lag, men det er også mulig å spille curling med bare to spillere i doubles og mixed doubles.

 

Bergen Curling Club trener to ganger i uken i Åsane Arena, og så snart det blir nok spillere i klubben, starter vi opp med internt seriespill hvor vi uavhengig av kjønn og alder spiller på lag i en felles serie.

 

Klubbens hjemmeside finner du her

 

Meld deg inn i klubben her

E-post: bergencurling@outlook.com

 

Andre lenker:

BCC i Åsane Arena

Kom i gang med curling

Slik spiller du curling

Paracurling