Åsane Arena OG SMITTEVERN - COVID 19

Åsane Arena OG SMITTEVERN - COVID 19

Det er nå inført nye nasjonale regler som også får konsekvenser for aktiviteten i Åsane Arena.  En følge av dette er at kafeen kun er åpen fra 10.00-15.00 fra 13. november og frem til jul. I denne perioden vil det ikke være middagsservering.  Besøkende må registrere seg.  Kafeen vil være stengt i romjulen.

 

---oOo---

 

Bevisstgjøring av ungdommene våre om de generelle reglene er fortsatt det viktigste. Det er hva den enkelte av oss gjør og hvordan vi forholder oss til de rundt oss som er avgjørende. Hold avstand – bruk sprit – bruk munnbind når det er fornuftig – hold deg hjemme dersom du har symptomer og få testet deg.

 

Imidlertid kan vi være tjent med å være proaktiv i forhold til hvem som kommer og bruker anlegget og trener i gruppene våre. 

 

Daglig er det opp til 500 mennesker i anlegget fra 0700 til 2200. Det innebærer at vi er sårbar for smitte. Vi må ta ansvar for å sikre at vi kan opprettholde aktiviteten. Har du innspill så kom med dem. Det er opp til oss å gjøre det vi kan for å hindre smitte.

 

Vi er fortsatt i en pandemi og retningslinjene for smittevern er svært viktig å holde. I Åsane Arena gjelder følgende retningslinjer;

 

Overordnet – hold avstand.

 

Det er kun friske spillere, trenere og ledere som skal delta i aktivitet. Er du ikke i form så hold deg hjemme. 

 

I alle felles områder er vi nøye med å holde minst 1 m avstand.

 

Vi vasker/spriter hendene ved hjelpe av dispenserne som er plassert rundt omkring i anlegget.

 

Vi trener / driver aktivitet i grupper. Vi unngår å blande grupper for å redusere fare for smittespredning. 

 

Vi samler gruppen vår før vi går inn i den aktuelle hallen og garderobene og vi går samlet inn og ut av anlegget. Vi unngår kontakt med andre grupper. Vi avslutter trening 10 min før oppsatt tid for å gi oss tid til å komme oss ut før neste gruppe kommer inn.

 

Vi ønsker ikke ansamling av folk i fellesområder. Disse brukes kun til gjennomgang og ikke til opphold.

 

Foreldre, venner og ledere som ønsker å følge trening må registrere seg på QR-kodene ved inngangen samt holde avstand og eventuelt bruke munnbind.

 

I kafeen holder vi en meter avstand og holder også den samme avstand der vi sitter. Vi bruker spritdispenser ved inn og utgang av kafeen.