Åsane Arena OG SMITTEVERN - COVID 19

Åsane Arena OG SMITTEVERN - COVID 19

 

Med bakgrunn i de nasjonale reglene som ble vedtatt i går gjelder følgende regler for Åsane arena for perioden 25. mars – 12. april.

 

 

Flerbrukshall og turnhall er åpen frem til og med 31. mars for trening for barn og unge under 20 år og toppidrett. Disse hallene er stengt fra 1 april til og med 5 april.


Kampsport er åpen frem til og med 31. mars for trening for barn og unge under 20 år og toppidrett. Hallene er stengt  fra 1. april til og med 5. april.

 

Squashsenteret er stengt fram til og med onsdag 31. mars.


Klatrehallen «Vestveggen» er stengt frem til og med onsdag 31. mars. For åpningstider se hjemmesiden til Bergen Klatreklubb.  (trykk her)


Treningssenteret er stengt frem til og med 5. april.


Alle møterom er stengt i perioden 25. mars til 12. april.


Kafeen er stengt i perioden 25. mars til 12. april.
 

Vi ber alle følge anbefalingene knyttet til nasjonale smittevernstiltak og ønsker alle god trening og god påske.

---oOo---

 

Bevisstgjøring av ungdommene våre om de generelle reglene er fortsatt det viktigste. Det er hva den enkelte av oss gjør og hvordan vi forholder oss til de rundt oss som er avgjørende. Hold avstand – bruk sprit – bruk munnbind når det er fornuftig – hold deg hjemme dersom du har symptomer og få testet deg.

 

Imidlertid kan vi være tjent med å være proaktiv i forhold til hvem som kommer og bruker anlegget og trener i gruppene våre. Dersom det kommer personer østfra, sørfra eller nordfra for å trene med gruppene våre så er det ikke urimelig å kreve at de tester seg og kan dokumentere negativ test før de kommer inn i gruppen (jamfør Stabæk sine erfaringer). Det samme hvis utøvere reiser hjem i påsken til et område hvor det er mere smittespredning så er det naturlig at de tester seg og dokumenterer negativ test før de igjen går inn i grupper hos oss.

 

Daglig er det opp til 500 mennesker i anlegget fra 0700 til 2200. Det innebærer at vi er sårbar for smitte. Vi må ta ansvar for å sikre at vi kan opprettholde aktiviteten. Har du innspill så kom med dem. Det er opp til oss å gjøre det vi kan for å hindre smitte.

 

Vi er fortsatt i en pandemi og retningslinjene for smittevern er svært viktig å holde. I Åsane Arena gjelder følgende retningslinjer;

 

Overordnet – hold avstand.

 

Det er kun friske spillere, trenere og ledere som skal delta i aktivitet. Er du ikke i form så hold deg hjemme. 

 

I alle felles områder er vi nøye med å holde minst 1 m avstand.

 

Vi vasker/spriter hendene ved hjelpe av dispenserne som er plassert rundt omkring i anlegget.

 

Vi trener / driver aktivitet i grupper. Vi unngår å blande grupper for å redusere fare for smittespredning. 

 

Vi samler gruppen vår før vi går inn i den aktuelle hallen og garderobene og vi går samlet inn og ut av anlegget. Vi unngår kontakt med andre grupper. Vi avslutter trening 10 min før oppsatt tid for å gi oss tid til å komme oss ut før neste gruppe kommer inn.

 

Vi ønsker ikke ansamling av folk i fellesområder. Disse brukes kun til gjennomgang og ikke til opphold.

 

Foreldre, venner og ledere som ønsker å følge trening må registrere seg på q-er kodene ved inngangen samt holde avstand og eventuelt bruke munnbind.

 

I kafeen holder vi en meter avstand og holder også den samme avstand der vi sitter. Vi bruker spritdispenser ved inn og utgang av kafeen.