Flerbrukshall

Flerbrukshall

Klikk på bildet for å se aktivitetskalender 

 

Flerbrukshallen består av 3 håndball baner. Total aktivitetsflate er 3819 m2. Det er skillevegg mellom bane 1 og bane 2 og fastvegg mellom bane 2 og bane 3. Bane 1 og bane 2 kan lages om til en kamparena hvor det spilles på tvers av disse to banene.  De tre banene er merket for håndball, volleyball, badminton, basketball og innebandy.

 

Vi har tribunekapasitet på 200 tilskuere på bane 1, 230 tilskuere på bane 2 og 200 tilskuere på bane 3. På kamparenaen trekker vi ut tribuner som gir oss en totalkapasitet på 2040 tilskuere.

 

Det er storskjerm på 42 m2 til bruk på kamparenaen og 80 løpemetere med leddskjermer på messaninen til bruk for profilering av samarbeidspartnere. Det er lydanlegg på alle tre banene. Anlegget på bane 1 og bane 2 slås sammen til bruk når det spilles på kamparenaen.  

 

Flerbrukshallen ble tatt i bruk i slutten av august 2020.  På dagtid benyttes hallen av Åsane videregående skole.  Største bruker på ettermiddag og kveld er Åsane Håndball som har alle sine treninger og kamper her.  80 % av halltiden brukes av aldersbestemte lag.

 

I tillegg til Åsane Håndball har også Tertnes sitt A-lag på damesiden Åsane Arena som trenings- og kamparena.  Det samme gjelder TIF Viking Volleyballs damer og herrer.

 

Her kan du få se hvordan hallen ble bygget:

 

Film av INDOTFILMS