Ny dato for ferdigstillelse av Åsane Arena

Ny dato for ferdigstillelse av Åsane Arena

 Åsane arena får dessverre forsinkelser med åpning av de anleggene som ikke er ferdigstilt. Det gjelder fotballstadion, is-anleggene og sandhallen.

 

Årsaken til forsinkelsene henger sammen med ringvirkningen av Corona pandemien. Vi har fortsatt ikke fått inn nødvendig spesialkompetanse fra Sverige knyttet til is-anleggene og vi har en del vareleveranse fra Europa som er forsinket. I tillegg er vi avhengig av at infrastrukturen rundt anleggene med tilkomstveier, parkering og sikkerhetstiltak er ferdig slik at nødvendig brukstillatelse kan gis.

 

I samråd med brukerne av fotballstadion er vi enig om å få anlegget fullstendig ferdig før vi gjennomfører kamper på anlegget. Vi kan ikke si eksakt når det vil bli, men det vil bli etter sommerferien. Banen vil kunne brukes til trening før dette.

 

Når det gjelder is-anleggene og sandhallen så håper vi etter sommerferien å kunne komme med mer eksakte datoer for åpning.

 

Vi håper nå på god fremdrift i byggearbeidet  og ser frem til tiden når vi er ferdig med hele anlegget og har fått åpne fullt for aktivitet.