Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger

Artikkel hentet fra BA:  Arvid Steen - foto Beate Oma Dahle

 

Publikum i Åsane Arena gir oss en fantastisk boost

 

 

Publikumsyndlingen Camilla Herrem har forelsket seg i Åsane Arena. Lørdag vant Norge med tolv mål over Sør-Korea. Foto: Beate Oma Dahle/NTB Arvid Steen

– Åsane Arena er et fantastisk anlegg for håndball. Kombinert med et hoiende publikum, løftet de oss frem, sier Camilla Herrem etter 35-23 over Sør-Korea lørdag ettermiddag.

 

Camilla Herrem ble kåret til banens beste spiller da Norge hadde få problemer med å ta sin andre seier i firelagsturneringen i Åsane Arena. De norske håndballdamene vant til slutt 35-23 over Sør-Korea lørdag ettermiddag. Turneringen ser ut til å bli en god generalprøve til VM i Spania i desember. Torsdag vant Norge greit mot Nederland i sin første kamp.

 

– Jeg elsker Åsane Arena

I alt 1840 tilskuere sørget for god stemning mot Sør-Korea. Etter en litt rufsete 1. omgang, koblet Norge inn turboen etter pause. Bergenseren Emilie Hovden, eks. Fana nå Storhamar, debuterte torsdag på landslaget. Da scoret hun to mål. Mot Sør-Korea plasserte hun fem scoringer i nettet. Det var nest mest på det norske laget.

Kampens beste spiller, Camilla Herrem, var i veldig godt humør og fornøyd med både arena og publikum. – For et entusiastisk publikum! Støy og jubel gir oss spillere en ekstra boost. Utrolig kult å spille her i kveld, sier hun til BA.

 

Det var god stemning i Åsane lørdag. Her har banens beste Camilla Herrem akkurat tatt en en «high five» med landslagets bergenser Emilie Hovden (med flette). Foto: Beate Oma Dahle/NTB

– Spør du meg, så elsker jeg Åsane Arena. Jeg har jo vært her før, jeg, med Sola og vunnet over Tertnes, gliser hun. – Men seriøst: Det er et ekstremt flott anlegg med gode forhold for toppidrett. Vi storkoser oss i Bergen, sier hun.

 

Et perfekt anlegg for toppidrett

Lagvenninne Nora Mørk vil også legge til noe:

– Åsane Arena er et flott anlegg for landslagshåndball. Gode treningsfasiliteter og en hall som egentlig er veldig stor, men samtidig intim. Og i dag var bergenserne skikkelig på hugget! – Torsdag var de litt stille, men i dag hadde de trykket inn «volum 10-knappen». Støtten, lyden og jubelen løfter oss spillere til å hente frem det beste i oss. Derfor har det vært gøy å spille her. Og for all del; vi har en kamp søndag mot Russland folk må få med seg, understreker hun.

 

 

Haugesund Toppidrettsgymnas Ung

«Høsten 2021 gjennomførte vi treningsleir for elevene våre på Åsane Arena. Det ble virkelig en suksess. Selv om anlegget ikke var helt ferdig fikk vi en smakebit på de fantastiske fasilitetene. Vil spesielt trekke frem turnhallen, squashavdelingen og klatreveggen hvor vi fikk utfolde oss med mye mestring, utfordringer og idrettsglede. Sportslig leder, Trond, gjorde opplevelsen svært god gjennom meget god service og løsningsorientert holdning. Vi vil også skryte av maten som var både god og næringsrik. Vi følte oss veldig godt ivaretatt på Åsane Arena og kommer garantert tilbake».

  

Ørjan Alendal Kallevik

Fagansvarlig idrett

Haugesund Toppidrettsgymnas Ung

 

 

NTF Sport takker Åsane Fotball og Åsane Arena for to svært fine dager i deres lokaler ved gjennomføringen av Modul 2 av Fotballtreneren som Mental Trener kurset høsten 2021.

Vi hadde en svært positiv opplevelse av kommunikasjonen med Åsane Arena i forkant av kurset, og tilretteleggingen av lokale og teknologi gjorde det enkelt å koble seg opp og starte kurset når vi kom første dagen. Vi ønsker også å takke de som arbeider i kantinen som serverte svært god lunsj begge dager, og som sørget for at deltakerne fikk påfyll av kaffe, frukt og bakervarer til planlagt tid.

Totalt sett var det en veldig god opplevelse å gjennomføre kurs på Åsane Arena, og vi vil ta kontakt igjen neste gang vi skal til Bergen for å avholde kurs.

 

På gjensyn!

 

Daniel N Pedersen og Geir Jordet

NTF Sport

 

Med vennlig hilsen | Best regards

Daniel Nordheim Pedersen | Fotballmentalitet og teknologi

Norsk Toppfotball (NTF) | Norwegian Professional Football League (NPFL)

 

Horisont valgte å ha sin første ledersamling etter covid i Åsane Arena. Som vår nærmeste nabo var dette en naturlig arena å velge.

Møtelokalene er lyse og luftige, og alle fasiliteter er på plass. Store skjermer, god akustikk og super bevertning. Vi valgt å få servert mat fra kantinen og fikk en smakfull lunsj. Kombinerte ledersamling med fysisk aktivitet i en av hallene. Dette vil vi gjøre igjen!

 

Vennlig hilsen

Lise Færøvik

Senterleder Horisont

 

 

Vi har gjennomført noen "nye" konsepter basert på forespørsel fra Vestland Idrettskrets, Åsane Fotball og Danielsen videregående skole.  Dette har vært interessant erfaring å ta med seg og vi tar gjerne på oss å skreddersy tilsvarende eller eventuelle andre konsepter for grupper som ønsker en introduksjon til de ulike idrettene Åsane Arena huser.  Her er tilbakemeldingene vi har fått så langt:

 

 

Hei

Vi var kjempefornøyde ????

Andre klasse på Sotra vgs idrettsfag hadde i juni en super dag på Åsane Arena. Vi delte klassen i to og hadde halve klassen på klatring og den andre halvdelen på squash. Midt på dagen fikk vi en nydelig lunsj fra kantinen på Arenaen. Vi fikk god oppfølging av instruktørene i de ulike aktivitetene og av sportslig leder i arenaen.

 

Mvh Kjersti Minde Føllesdal

 

 

Vi i Vestland idrettskrets m.f. vil takke for en strålende aktivitetsdag i Åsane Arena under vår ferieaktivitetsuke. Gjennom uken har vi hatt miks av mange spennende idretter og siste dagen hadde vi klatring og turn. Med kanon flinke instruktører fikk barna teste to utrulig gøyale aktiviteter. Alle var strålende fornøyd og det lyste i øynene på dem. Det var mange som ikke ville gå hjem og vi vet flere har fått smaken på både klatring og turn. Ikke minst fikk vi et strålende måltid til lunsj. En flott aktivitetspakke for både barn og voksne ????

 

 

Vennlig hilsen
Elise Barsnes
Klubbutvikler Inkludering

 

 

«Krik-linjen på Danielsen vgs. var så heldig å få ha en «inspirasjonsdag» i Åsane Arena.  Vi fikk prøve oss på squash, klatring, turn og benytte oss av flerbrukshallen.

Det nye anlegget er fantastisk flott.   Alt er nært hverandre og man får gjort mye på liten tid.  Både de som jobber i Åsane Arena og instruktørene på de ulike aktivitetene var imøtekommende, positive og ivrig på å lære elevene våre mer om den aktuelle aktiviteten.  Både vi og elevene hadde en super dag!»

                   

Miriam Kleppa

lærer

 

 

« Vi deltok på teambuilding i Åsane Arena og gjennomførte konseptet Mesternes Mester. Dette var ett kjempegodt konsept hele veien der alle deltagerne fikk deltatt og prøvd seg på alt som Åsane Arena har å by på av aktiviteter. Alt var laget med skreddersøm til oss med to veldig smakfulle måltider både til lunsj og middag i den flotte kafeen i arenaen. Dette kan virkelig anbefales for alle som ønsker å prøve ut hva Åsane Arena har og by på.»

 

Odd Krister Føllesdal

Mediesjef og Lagleder

Åsane Fotball