Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger

Vi har gjennomført noen "nye" konsepter basert på forespørsel fra Vestland Idrettskrets, Åsane Fotball og Danielsen videregående skole.  Dette har vært interessant erfaring å ta med seg og vi tar gjerne på oss å skreddersy tilsvarende eller eventuelle andre konsepter for grupper som ønsker en introduksjon til de ulike idrettene Åsane Arena huser.  Her er tilbakemeldingene vi har fått så langt:

 

 

Hei

Vi var kjempefornøyde ????

Andre klasse på Sotra vgs idrettsfag hadde i juni en super dag på Åsane Arena. Vi delte klassen i to og hadde halve klassen på klatring og den andre halvdelen på squash. Midt på dagen fikk vi en nydelig lunsj fra kantinen på Arenaen. Vi fikk god oppfølging av instruktørene i de ulike aktivitetene og av sportslig leder i arenaen.

 

Mvh Kjersti Minde Føllesdal

 

 

Vi i Vestland idrettskrets m.f. vil takke for en strålende aktivitetsdag i Åsane Arena under vår ferieaktivitetsuke. Gjennom uken har vi hatt miks av mange spennende idretter og siste dagen hadde vi klatring og turn. Med kanon flinke instruktører fikk barna teste to utrulig gøyale aktiviteter. Alle var strålende fornøyd og det lyste i øynene på dem. Det var mange som ikke ville gå hjem og vi vet flere har fått smaken på både klatring og turn. Ikke minst fikk vi et strålende måltid til lunsj. En flott aktivitetspakke for både barn og voksne ????

 

 

Vennlig hilsen
Elise Barsnes
Klubbutvikler Inkludering

 

 

«Krik-linjen på Danielsen vgs. var så heldig å få ha en «inspirasjonsdag» i Åsane Arena.  Vi fikk prøve oss på squash, klatring, turn og benytte oss av flerbrukshallen.

Det nye anlegget er fantastisk flott.   Alt er nært hverandre og man får gjort mye på liten tid.  Både de som jobber i Åsane Arena og instruktørene på de ulike aktivitetene var imøtekommende, positive og ivrig på å lære elevene våre mer om den aktuelle aktiviteten.  Både vi og elevene hadde en super dag!»

                   

Miriam Kleppa

lærer

 

 

« Vi deltok på teambuilding i Åsane Arena og gjennomførte konseptet Mesternes Mester. Dette var ett kjempegodt konsept hele veien der alle deltagerne fikk deltatt og prøvd seg på alt som Åsane Arena har å by på av aktiviteter. Alt var laget med skreddersøm til oss med to veldig smakfulle måltider både til lunsj og middag i den flotte kafeen i arenaen. Dette kan virkelig anbefales for alle som ønsker å prøve ut hva Åsane Arena har og by på.»

 

Odd Krister Føllesdal

Mediesjef og Lagleder

Åsane Fotball