Vågen Taekwondo Klubb

Vågen Taekwondo Klubb

Vågen Taekwondo-klubb ble grunnlagt januar 1994 av Bjørg Rasmussen, Bjørn Kåre Bryn og Mestere Arild Rasmussen, Audun Rasmussen og Roar Kristoffersen. De er idag World Taekwondo Mestere av 6. Dan.

 

Klubbens leder, Bjørg Rasmussen, har lang erfaring innen idrettmiljøet i Norge. For hennes frivillige innsats for idretten har hun mottatt en rekke priser og utmerkelser som bl. a. Kongens fortjenestemedalje i 2010.

 

Vågen Taekwondo-klubb ledes med entusiasme, stort pågangsmot og en inkluderende filosofi. Vi har et valgt styre som gjenspeiler klubbmedlemmenes mangfoldighet. Dette gir et stabilt miljø og er godt grunnlag for videre utvikling av klubben.

 

Vågen TKD er en av de største Taekwondo-klubbene i Bergen.  Mens nedre alder for å trene er seks år er det ingen øvre aldersgrense.

 

 

Hvorfor trene taekwondo i Vågen Taekwondo klubb?

 

Enten man er mosjonist, vil trene med familiemedlemmer, eller har ambisjoner om å bli toppidrettsutøver, har Vågen TKD et bredt treningstilbud. Treningene er tilpasset alle ferdighetsnivåer for å kunne treffe riktig pedagogisk nivå i taekwondoteori, kunnskap og fysisk og mental utvikling.

 

Vågen Taekwondo har mange dyktige og høyt graderte instruktører (1.Dan, 2.Dan, 3.Dan), og mestere (4-6.Dan) som er gode forbilder og som bidrar til økt kunnskapsnivå.

Alle treninger ledes av høyt graderte trenere med lang Taekwondo erfaring. Vi har det gøy og kombinerer det sportslige med det sosiale. Slik får vi motiverte utøvere, som yter maksimalt på trening og i konkurranser.

 

Til hjemmesiden: