Kaféer, møteplasser og servicebygg

Kaféer, møteplasser og servicebygg

Med bakgrunn i de nasjonale reglene som ble vedtatt i går gjelder følgende regler for Åsane arena for perioden 25. mars – 12. april.

 

Flerbrukshall og turnhall er åpen frem til og med 31. mars for trening for barn og unge under 20 år og toppidrett. Disse hallene er stengt fra 1 april til og med 5 april.


Kampsport er åpen frem til og med 31. mars for trening for barn og unge under 20 år og toppidrett. Hallene er stengt  fra 1. april til og med 5. april.

 

Squashsenteret er stengt fram til og med onsdag 31. mars.


Klatrehallen «Vestveggen» er stengt frem til og med onsdag 31. mars. For åpningstider se hjemmesiden til Bergen Klatreklubb.  (trykk her)


Treningssenteret er stengt frem til og med 5. april.


Alle møterom er stengt i perioden 25. mars til 12. april.


Kafeen er stengt i perioden 25. mars til 12. april.
 

Vi ber alle følge anbefalingene knyttet til nasjonale smittevernstiltak og ønsker alle god trening og god påske.

---oOo---

 

Hovedkafeteria er i byggets 2. etasje og  har vel 100 sitteplasser.  Åpningstid fra mandag 8. mars er klokken 10.00 til 18.00 (mandag til fredag), men åpningstiden vil kunne tilpasses arrangementer.  Det serveres varm lunsj, og om ettermiddagen kan man kjøpe baguetter, middagsrett eller benytte seg av salatbar.

 

Meny uke 12:

 

 

Servicebygget

 

Servicebygget er bygget i front av flerbrukshallen, turnhallen og klatrehallen. Bygget inneholder 12 utøvergarderober og to dommer/instruktør-garderober i 1 etasje. Videre er det to treningssaler for styrke og utholdenhetstrening på til sammen 550m2, tre aktivitetsaler på til sammen 460m2, seks møterom på til sammen 230m2, fem squashbaner med vrimleområde og resepsjon som totalt er på 395m2, kafe og kjøkken på 267m2, tre kiosker til bruk på arrangement og 420m2 med kontorareal.

 

Utearealer

 

Utearealene er bygget og driftes av Bergen Kommune. Det er to parkeringsplasser med totalt 175 plasser. I tillegg er det aktivitetsområder som 7’er-bane for fotball, to sand-baner og et flerbruksområde for barn.