Kurs- og Konferanserom

Kurs- og Konferanserom

Enten du planlegger å ha workshop, seminar, kurs eller et møte, har vi de ideelle kurslokalene for deg. Våre allsidige og moderne lokaler er skreddersydd for å skape inspirerende læringsmiljøer som gir deg den rette atmosfæren til å oppnå dine mål.Med vår elegante og funksjonelle innredning tilbyr vi et ideelt sted for å huse ditt arrangement. Våre kurslokaler er utstyrt med moderne lyd- og bildeutstyr, slik at du kan levere engasjerende presentasjoner og dele informasjon på en profesjonell måte.

Vi tilbyr fleksible sitteplasser og oppsett, slik at du kan tilpasse rommet etter ditt behov. Enten du foretrekker klasseromsoppsett, gruppearbeid, eller et mer uformelt miljø, kan vi imøtekomme dine ønsker og sørge for at deltakerne føler seg komfortable og fokuserte.

Finn gjerne noe som frister blant våre delikate menypakker, eller la oss hjelpe deg å skreddersy en meny som passer perfekt til ditt arrangement.

Menypakker møtemat


Kontakt oss i dag for å reservere våre kurslokaler og la oss hjelpe deg med å skape inspirerende læringsmiljøer som vil engasjere og motivere deltakerne dine. Vi ser frem til å være vertskap for deg og bidra til suksessen til ditt neste kurs eller arrangement.

Speilsal
Speilsal
Møterom 1
Møterom 2
Møterom 3

 

Klikk her for å se mer om våre selskapslokaler

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og booking - trond@asanearena.no eller på telefon 478 39 707 (09.00-15.00). Vi er her for å hjelpe deg med å gjøre arrangementet ditt til en suksess!