Selskapslokaler

Selskapslokaler

Ser du etter et sted å legge årets julebord til, eller ønsker du å markere en betydningsfull begivenhet som dåp, konfirmasjon eller jubileum? Vi har det perfekte stedet for deg! Vårt selskapslokale er skreddersydd for å gjøre enhver fest til en minneverdig opplevelse.Våre elegante og allsidige lokaler tilbyr den ideelle atmosfæren for å feire spesielle anledninger. Uansett om du planlegger en intim dåpsseremoni, en storslagen konfirmasjonsfest eller ønsker å arrangere julebord med stil, kan vi imøtekomme dine behov.

Fra stemningsfull belysning til moderne lyd- og bildeutstyr, vi har det du trenger for å skape den perfekte atmosfæren. Våre fleksible plasseringsalternativer gir deg muligheten til å tilpasse sitteoppsettet etter dine ønsker, enten det er kino-stil, langbord eller noe mer kreativt.

Finn gjerne noe som frister blant våre delikate menypakker, eller la oss hjelpe deg å skreddersy en meny som passer perfekt til ditt arrangement. Vi tilbyr et fullt utstyrt kjøkken for servering og tilberedning av mat, samt bar med skjenkebevilling.

Vårt mål er å skape en uforglemmelig opplevelse for deg og dine gjester, og vi strekker oss langt for å oppfylle dine ønsker og behov.Klikk her for å se mer om våre Kurs- og Konferanserom

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og booking - trond@asanearena.no eller på telefon 478 39 707 (09.00-15.00). Vi er her for å hjelpe deg med å gjøre arrangementet ditt til en suksess!